fbpx

Workshop: Urheilijan monipuolinen liike

Personal Trainer Akatemia järjestää yhteistyössä Vesa Kuparisen kanssa huikean monipuolisen workshopin perehtyen urheilijan monipuoliseen liikkeeseen. PTAkatemian puolelta  kouluttajana toimii Jukka Rajala. Workshop tarjoaa uusimpaan tietoon ja käytännön oppeihin pohjautuvaa, uudenlaista näkökulmaa urheilijan monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi kattava määrä teorian ja käytännön tasolla erilaisia tapoja rakentaa monipuolinen kokonaisuus, joka tukee urheilijan hyvinvointia ja suorituskykyä pitkällä tähtäimellä. Millaisia työkaluja valmentaja ja fysioterapeutti voi hyödyntää ennaltaehkäisevässä mielessä monipuolista liikettä hyödyntäen ja miksi tiettyjen liikemallien kehittäminen on elinehto pitkään uraan.

pta-jukka-ws    pta-vesa-ws

Olympiaurheilijoiden huollosta vastaavaan Vesan ja monipuolisen liikkumisen saloihin erikoistuneen Jukan näkemyksien ja ideoiden avulla luot uudenlaisen näkökulman muun muassa sille, mitä on ”oikea liike”, onko ”väärää liikettä” olemassa ja opit samalla paljon erilaisia liikevariaatioita joiden avulla pääset hyödyntämään uutta oppia välittömästi käytännön tasolla. Kurssilla käydään läpi myös oikeanlaisen annostuksen määrää ja sen vaikutusta kokonaisuuteen.

Omilla aloillaan erittäin suurta arvostusta keränneet alansa huippuammattilaiset ovat kouluttaneet paljon liikunta- ja kuntoutusalalla työskenteleviä. Tapahtuma on Jukan ja Vesan ensimmäinen yhdessä järjestämä workshop ja mukaan otetaan vain 20 nopeinta. Urheilijan monipuolinen liike -workshop on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kahden Suomen huipputason valmentajan oppeihin ja olla siten osa uutta monipuolisen liikkeen suunnannäyttäjiä!

Kenelle?

Urheilijan monipuolinen liike -workshop soveltuu erityisesti kuntoutus- ja liikunta-alan ammattilaisille, valmentajille ja urheilijoille.

Infot ja ilmoittautumiset

Tapahtuma järjestetään Movement Centerin tiloissa Koskelantie 9:ssä. Molemmat päivät sisältävät opetusta 4h. Aloitus molempina päivinä klo 10.30 ja lopetus klo 15, välissä kahvitauko.

Ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan molemmille päiville. Yksittäiselle päivälle ei mahdollisuutta ostaa erikseen lippua. Hinta 129€ sisältää 24% ja sisältää molemmat päivät.

Ilmoittautuminen tähän workshoppiin tulee tehdä CompactFitin verkkokaupan kautta: Urheilijan monipuolinen liike

Klikkaa itsesi mukaan tapahtuman Facebook-sivuille.