fbpx

PT:n työ edellyttää monipuolisuutta

Onko sinun toiveena luoda Personal Trainerin työstä ammatti? Olet oikeassa paikassa!

Personal trainerin työ edellyttää ennen kaikkea avointa mieltä uusien näkökulmien sisäistämiseen.  Valmentamisessa EI ole kyse valmentajasta, vaan valmennettavan elämästä.  Personal Trainer auttaa asiakasta löytämään hänen elämään oikeanlaiset työkalut, olla opettaja ja ennen kaikkea olla tukena yhteisen taipaleen aikana.

Sinä personal trainerina luot ympäristön, jossa oppilaasi voivat kukoistaa!

Hyvä valmentaja osaa antaa oikeat neuvot oikeaan aikaan

Uudistuneessa Personal Trainer Akatemian koulutusohjelmassa korostamme valmennustilanteessa toimimista. Tulemme käymään jokaisessa kahdeksassa jaksossa tätä, lähestulkoon tärkeintä asiaa eri muodoissa läpi.

Kyse ei ole siitä mitä tiedät, vaan miten osaat tuoda sen ulos erilaisten ihmisten ja tarpeiden edessä.

PTA-jukka blogi 770pix

Personal Trainerin työ voi olla yksilö- ja ryhmävalmentamista

Tänä päivänä Personal Trainerit tekevät töitä hyvin laaja-alaisesti. Hyvin harvoin työ liittyy enää pelkkään kuntosaliohjaamiseen, jota se on ehkä vielä vuosituhannen vaihteessa ollut. Nykyään PT valmentaa livenä, etänä, luo verkkovalmennuksia ja järjestää isompia tapahtumia. Osa tekee töitä isoissa yrityksissä ja osa luo oman brändin.

Personal Trainerin työ ei tarvitse olla enää yksilövalmentamista ja useissa tilanteissa pienryhmävalmennus on kaikille paras vaihtoehto. PT:n ammattitaito tulee mahdollistaa kyvyn työskennellä isojenkin ryhmien kanssa ja toisaalta tarjota tarkempaa apua yksilövalmennuksessa. Hyvä PT tietää myös omat rajansa, jolloin haastavissa tilanteissa yhteistyöverkoston avulla saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Hyvä toimeentulo on kaikkien etu!

Osaatko hinnoitella omat palvelusi oikein? 

Taloudellisesta näkökulmasta katsottuna on järkevää luoda riittävän monipuolinen kattaus, josta löytyy eri tarpeisiin sopivia ratkaisuja.  Mihin juuri sinä päätät erikoistua, on sinun päätöksesi ja juuri se asia sinun tulee osata rakentaa houkuttelevaksi kokonaisuudeksi.

Luota siihen, että työtäsi arvostetaan ja sen vuoksi siitä tulee saada riittävä korvaus. Sellainen, joka mahdollistaa täysipäiväisen työskentelyn valmentajana!

PTA -koulutusohjelma sisältää kahdeksan jaksoa, joiden aikana opetellaan työssä eniten käytettyjä taitoja ja mietitään oman brändin (maineen) kehittämistä, sekä sitä miten erottua & pärjätä kilpaillulla alalla. Valmentajan tulee pystyä erottua joukosta ja nykypäivänä se vaatii muutakin kuin lehtimainoksia auton tuulilaseihin!

Osaatko sinä erottua joukosta?  Ota tärkeä ensiaskel ja lähde mukaan Suomen parhaan kouluttajatiimin matkaan!