fbpx

PTA on avattu!

Tervetuloa Personal Trainer Akatemiaan!

Olemme uusi koulutusorganisaatio Suomen personal training- ja valmennuskentällä, mutta taustoiltamme löytyvät pitkät kokemukset koulutustoiminnasta, kilpaurheilusta ja valmentamisesta. PTA:n ”isähahmo” Jukka Rajala on varmasti yksi Suomen tunnetuimpia kouluttajia.

Perustajakolmikkoon Jukka hankki mukaansa kaksi tuttua kollegaa: Jarno Härkösen ja Jukka Mäennenän. Härkösen kanssa Jukka on kirjoittanut ”Kehonpainoharjoittelu – Movement” -kirjan, josta on tulossa juuri ulos jo 3.painos. Mäennenän kanssa he ovat molemmat kirjoittaneet artikkeleita mm. ProBody -lehteen. Tutustu kouluttajiin lisää täältä: PTA Kouluttajat

PTA-tiimi 770pix

Koimme tarpeelliseksi rakentaa Suomeen uudentyyppisen käytännönläheisen personal trainer -koulutusohjelman, kuten myös lisä- ja jatkokoulutuksia kentältä kuunneltujen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kolmikon lisäksi kouluttajatiimiin liittyy mukaan useita Suomen liikunta-alan huippuosaajia, joista tulemme julkaisemaan tietoja lisää lähiaikoina!

Keskustelu personal trainereiden pätevyydestä on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa. Tulemmekin pitämään huolen siitä, että koulutuksemme ovat korkeatasoisia ja myös vaativia. Koulutuksemme sisällöt laaditaan täyttämään niin kotimaiset kuin ulkomaalaisetkin laatustandardit ja vaatimukset (Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY / EHFA Standards).

Tervetuloa mukaan liittymään liikunta-alan edelläkävijöiden joukkoon 15.10.2015 alkaen!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala


Categories: Uutiset