fbpx

Tuomas Katila

Tuomas on Etelä-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle siirtynyt monipuolisen liikkeen puolestapuhuja. Parkourin kautta liikunta-alalle löytänyt valmentaja tunnetaankin mm. innostavista ja hauskoista treeneistä. Armeijan jälkeen kiinnostus liikuntaa kohtaan jalostui opinnoiksi Vierumäen liikunnanohjaaja ammattikorkeakoulussa ja personal trainer -koulutuksen suorittamiseen meillä Personal Trainer Akatemiassa.

Vierumäki toi mukanaan laajat mahdollisuudet valmennusosaamisen kehittämiseen. Tuomaksella onkin kokemusta niin perus kuntoilijoiden kanssa työskentelystä kuin myös urheilijoiden fysiikkavalmennuksesta. Työskentely lasten ja parkourin parissa loi pohjan luovalle valmentamiselle, missä taitoja lähestytään leikkien ja ongelmien ratkaisun kautta. Myöhemmin tämä on ollut helppo siirtää myös aikuisten valmentamiseen. Tuomaksen tunneilla onkin usein hymy herkässä.
p2230409

Tuomaksen vahvuudet ovat taidon opettamisen ja voimaharjoittelun alueilla. Parkourin ohella miehen erikoisalaa ovat kehonpaino- ja movementharjoittelu. Näiden kautta valmennusfilosofiaan kuuluu vahvasti kehon monipuolinen ja mielekäs liikuttaminen. Valmentajana Tuomas pyrkii luomaan kehitymiselle turvallisen ja optimaalisen kehityskaaren.

“Kun harjoittelusta nauttii sitä tekee myös vähän huonompana päivänä. Liikunnan kuuluu olla voimavara, mikä tuo monipuolisen liikkeen osaksi arkea. Toimintakykymme ei rajoitu yksinkertaisiin liikemalleihin. Mitä enemmän annat liikettä kehollesi, sitä enemmän se on valmis ottamaan sitä vastaan.”

Vuonna 2015 Tuomas nappasi Street Workoutin SM-kultaa ja samalla voitti myös arvostetun Overall Winner -tittelin itselleen. Valmentamisen lisäksi Tuomas toimii Movement Centerin ja Personal Trainer Akatemian assistenttina.  Tämän taitavan valmentajan oppeihin pääset viidennellä lähijaksolla kun syvennytään kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun maailmaan.

“Tavoitteellisen harjoittelun avulla pystyt rakentamaan itsestäsi paremman liikkujan lähtökohdista riippumatta”

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala