fbpx

Referenssit

Samu Vilkman, hieroja ja personal trainer 

Personal Trainer Akatemian Personal Trainer -koulutusputki antoi minulle mahtavan ponnahduslaudan liikunta – alalle. Koulutuksen ehdottomasti parasta antia oli 8 kappaletta tiedon täyteistä sekä käytännön läheistä lähiopetus viikonloppua. Lähiopetuksilla pääsi myös verkostoitumaan sekä vaihtamaan tärkeää ajatustyötä muiden opiskelijoiden kanssa.

Isona plussana laadukkaat valmistavat ennakkomateriaalit lähiopetusten välissä itsenäiseen opiskeluun.
Pt Akatemian laaja koulutustiimi loisti omilla ammattitaidoillaan lähiopetus -viikonloppuina, tuoden jokainen omat vahvuutensa, sekä persoonansa esille. Myöskin lähiopetusten välillä yhteys toimi hyvin tarvittaessa kouluttajien kanssa.

Kouluttajista huokui oman erikoisosaamisensa lisäksi yhtenäiset Personal Trainer Akatemian arvot, jotka sopivat myös omiin arvoihini. Lisäksi pidin siitä ettei koulutus ollut mikään kirjekurssi ja sopiva vaatimustaso oli alati läsnä, toki sopivalla huumorilla aina höystettynä.

Voin suositella koulutusta myös valtavan hyvänä lisänä kuntoutusalan ammattilaisille.

Sain itse Koulutettuna hierojana valtavasti lisää oppia ja näkemystä ihmisen toiminnasta kokonaisuutena.
Lisäksi sain paljon eväitä liiketoimintani palveluiden laajentamiseen.”

Niko Palonen,  valmentaja

”Vaikka koulutusnimike on personal trainer ja tämä kokonaisuus onkin sitä, on se todellisuudessa paljon enemmän. Kouluttajien erittäin perusteellinen perehdyttäminen omiin erikoisosaamisalueisiin nivoutuivat yhdeksi sulavaksi kokonaisuudeksi koulutusputkessa. Lue lisää.

Joakim ”Jokke” Lindholm, CrossFit valmentaja

joakim-lindholm-ptakatemia-personal-trainer-2
”Suosittelen kurssia jokaiselle, joka hakee monipuolista koulutusta ja ammattitaitoista valmennusta. Nämä kaverit eivät jätä sinua pulaan vaan tukevat sinua alusta loppuun ja auttavat jokaisessa tilanteessa.”

Olin vuosia suunnitellut käyväni personal trainer -koulutuksen mutta en oikein osannut valita mihin koulutukseen hakisin. Koska pt-koulutus on arvokas, halusin olla varma valinnastani… Lue lisää tästä.

Annamari Leino, Joogaopettaja

”PTAkatemian personal trainer -koulutus ylitti odotukseni täysin ja voin suositella koulutusta lämpimästi. Uuden oppiminen on mielenkiintoista ja antoisaa. Itsensä kehittäminen, sekä unelmien toteuttaminen on tärkeää. PTAkatemiassa opiskelu on merkinnyt minulle kaikkea tätä. Lisäksi se on ollut minulle tärkeä ponnahduslauta työskentelemään liikunnan ja hyvinvoinnin parissa valmentajana.”

Kouluttajat ovat todellisia eri alojen asiantuntijoita ja he suhtautuvat intohimolla työhönsä ja kouluttavat myös itseään jatkuvasti. Koulutuksen filosofioina laadukkuus ja käytännönläheisyys… Lue lisää tästä.

_mar2668_preview

Antti Marttinen, Fysioterapeutti OMT

_mar2637_preview
”Koulutuksen sisältö on toiminut itselläni fysioterapeutin työssä erinomaisena terapeuttisen harjoittelun laajana oppimääränä. Sovellettavaa riittää päivittäisessä työssä vuosiksi eteenpäin. Voin lämpimästi suositella koulutusta kaikille liikunta-alalle suuntaaville ja TULE-sairauksien parissa työskenteleville terveydenhuoltoalan ammattilaisille.”

Halusin OMT-fysioterapeuttina saada lisää tietoa ja käytännön osaamista liikkeestä, liikkumisesta sekä harjoittelusta ja sen suunnittelusta. Jarno Härkösen ja Jukka Rajalan ansiot kehonpainoharjoittelun saralla olivat… Lue lisää tästä.

Jani Marttinen, Valmentaja Riihimäki

”Kouluttajat olivat äärimmäisen vakuuttavia opastaessaan omalla erityisosaamisellaan. Koska en ole muita PT-koulutuksia käynyt vertailu on haastavaa mutta yleinen ilmapiiri oli että nyt ollaan jonkin uuden ja suuren äärellä.”

Valmennusfilosofia oli selvästi ”miten ihminen liikkuu paremmin” vastausten ollessa muutakin kuin sali ja lenkki. Joukkomme koostui jo uraa luoneista personal trainereista… Lue lisää tästä.

 
_mar2920_preview

Lasse Karikoski, Valmentaja Hämeenlinna / Helsinki

_mar2598_preview
”Heti ensimmäisestä viikonlopusta lähtien oli selvää, että olin päätynyt oikeaan ratkaisuun valitessani PTAkatemian. Kouluttajina oli rautaisia ammattilaisia. Kouluttajien ote oli asiantunteva, rento, hauska, kuunteleva, innostava ja ammattimainen.PTAkatemian personal trainer –koulutus saa itseltäni ison suosituksen. Se sopii kenelle tahansa, joka haluaa laadukasta koulutusta ja rahalleen vastinetta.”

Olin jo jonkin aikaa kypsytellyt mielessäni ajatusta, että lähtisin kouluttautumaan liikunnan ja urheilun alalle. Olinhan urheillut ja harrastanut liikuntaa käytännössä koko ikäni, muutamia lyhyitä pätkiä lukuun ottamatta… Lue lisää tästä.

Mikko Myllymäki, Valmentaja Poltesali

”Personal Trainer Akatemian pt-koulutus oli yhtä kuin mahtavat kouluttajat, mahtavat kurssikaverit ja rautainen sisältö. Ehdoton suositus!”

Minulle koulutus antoi itsevarmuutta ja vahvistusta jo itsekseni hankkimilleni tiedolle ja taidoille ja toisaalta taas osoitti kuinka vähän alasta oikeastaan tiedänkään ja kuinka paljon opittavaa on… Lue lisää tästä.

mikko-myllymaki-ptakatemia-personal-trainer

 

Mikko Lehtovirta, lääkäri, yliopiston jatkotutkija

”Teillä on todella paljon annettavaa ja heräsin oivaltamaan sen, että näitä asioita lääkäri voi viedä mukanaan omaan työhönsä. Kerta toisensa jälkeen saadut ”aijaa-elämykset” ovat olleet äärimmäisen palkitsevia ja innostavia.”

Katso koko haastattelu videolta:

Minna McHale, joogaopettaja

”Huomasin miten hyödyllistä monipuolisuus on omalle keholle. Monethan pelkäävät esimerkiksi voimaharjoittelua sen takia, että oma joogaharjoitus kärsisi siitä liikkuvuuden suhteen. Mutta asia voikin itseasiassa olla juuri toisin päin.”

Katso koko haastattelu videolta:

Linda Kovanen

Ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, kirjailija ”Vegeä, liikkujan kasvisruokaa” ja ”Juures, arjen voimaruokaa”

”PTAkatemian personal trainer -koulutus tarjoaa jotain uutta ja erilaista liikunta-alan kentälle. Jos haluat kuulua valmentajien huippujengiin, niin tämä koulutus on sinua varten. Monipuolinen liike, ravinto-osaaminen ja henkinen valmennus – kaikki on otettu täällä huomioon. PTAkatemian kouluttajajengi koostuu rautaisista liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisista, jotka ovat koko sydämellään mukana kouluttamassa uusia osaajia alalle! Pääsin haastamaan itseäni jatkuvasti ja sain myös paljon tukea matkallani valmentajaksi mahtavilta kurssikavereiltani. Tämä koulutus on ihan timanttia, suosittelen!”

_mar2670_preview

Pasi Eronen

Itsepuolustus-kouluttaja, taekwondon 3.dan musta vyö.

”Koulutuksessa tuotiin esille monia eri tapoja tehdä personal trainerin työtä. Koulutus ei keskittynyt pelkkään raudan nostamiseen vaan sisälsi tietoa myös ravitsemuksesta, kehonpainoharjoittelusta ja monesta muusta liikunnan osa-alueesta. Kurssin jälkeen osaan suunnitella ja toteuttaa paremmin omaa harjoitteluani ja myös suunnitella muille mielekkäitä ja kehittäviä harjoituksia.”

_mar2908_preview

Jori Kota-aho

Kehonpaino-, liikkuvuus- ja toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut personal trainer. Street Workoutin SM-1, Gladiaattorit -semifinalisti.

”Jos haluat olla paras alallasi, valitse paras mahdollinen koulutus! PTAkatemia personal trainer -koulutus hakkaa mennen tullen kilpailijansa. Vahva suositus kaikille monipuolisesta liikkeestä kiinnostuneille.”

jori-kota-aho-ptakatemia-referenssi

Kurssin 1/2016 opiskelijoiden kokemuksia:

Tutustu personal trainer -koulutukseemme opiskelijoiden blogeista:

Linda Kovanen: Haaveena personal trainerin työ?

Aaro Huttunen: Millainen personal trainer haluat olla?

Aaro Huttunen: Tekniikkaa ja tuhansia toistoja

Laura Hämäläinen: Miksi Personal Trainer Akatemiaan?

Laura Hämäläinen: Toinen koulutusviikonloppu

Miia Kirsi: Uuden uran eka päivä

Miia Kirsi: Mentaaliravintoa

Ilmoittaudu sinäkin mukaan koulutuksiimme:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala