Referenssit

Joakim ”Jokke” Lindholm, CrossFit valmentaja

joakim-lindholm-ptakatemia-personal-trainer-2
”Suosittelen kurssia jokaiselle, joka hakee monipuolista koulutusta ja ammattitaitoista valmennusta. Nämä kaverit eivät jätä sinua pulaan vaan tukevat sinua alusta loppuun ja auttavat jokaisessa tilanteessa.”

Olin vuosia suunnitellut käyväni personal trainer -koulutuksen mutta en oikein osannut valita mihin koulutukseen hakisin. Koska pt-koulutus on arvokas, halusin olla varma valinnastani… Lue lisää tästä.

Annamari Leino, Joogaopettaja

”PTAkatemian personal trainer -koulutus ylitti odotukseni täysin ja voin suositella koulutusta lämpimästi. Uuden oppiminen on mielenkiintoista ja antoisaa. Itsensä kehittäminen, sekä unelmien toteuttaminen on tärkeää. PTAkatemiassa opiskelu on merkinnyt minulle kaikkea tätä. Lisäksi se on ollut minulle tärkeä ponnahduslauta työskentelemään liikunnan ja hyvinvoinnin parissa valmentajana.”

Kouluttajat ovat todellisia eri alojen asiantuntijoita ja he suhtautuvat intohimolla työhönsä ja kouluttavat myös itseään jatkuvasti. Koulutuksen filosofioina laadukkuus ja käytännönläheisyys… Lue lisää tästä.

_mar2668_preview

Jani Marttinen, Valmentaja Riihimäki

_mar2920_preview
”Kouluttajat olivat äärimmäisen vakuuttavia opastaessaan omalla erityisosaamisellaan. Koska en ole muita PT-koulutuksia käynyt vertailu on haastavaa mutta yleinen ilmapiiri oli että nyt ollaan jonkin uuden ja suuren äärellä.”

Valmennusfilosofia oli selvästi ”miten ihminen liikkuu paremmin” vastausten ollessa muutakin kuin sali ja lenkki. Joukkomme koostui jo uraa luoneista personal trainereista… Lue lisää tästä.

Mikko Myllymäki, Valmentaja Poltesali

”Personal Trainer Akatemian pt-koulutus oli yhtä kuin mahtavat kouluttajat, mahtavat kurssikaverit ja rautainen sisältö. Ehdoton suositus!”

Minulle koulutus antoi itsevarmuutta ja vahvistusta jo itsekseni hankkimilleni tiedolle ja taidoille ja toisaalta taas osoitti kuinka vähän alasta oikeastaan tiedänkään ja kuinka paljon opittavaa on… Lue lisää tästä.

mikko-myllymaki-ptakatemia-personal-trainer

 

Jori Kota-aho

Kehonpaino-, liikkuvuus- ja toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut personal trainer. Street Workoutin SM-1, Gladiaattorit -kilpailija.

”Jos haluat olla paras alallasi, valitse paras mahdollinen koulutus! PTAkatemia personal trainer -koulutus hakkaa mennen tullen kilpailijansa. Vahva suositus kaikille monipuolisesta liikkeestä kiinnostuneille.”

jori-kota-aho-ptakatemia-referenssi

Pasi Eronen

Itsepuolustus-kouluttaja, taekwondon 3.dan musta vyö.

”Koulutuksessa tuotiin esille monia eri tapoja tehdä personal trainerin työtä. Koulutus ei keskittynyt pelkkään raudan nostamiseen vaan sisälsi tietoa myös ravitsemuksesta, kehonpainoharjoittelusta ja monesta muusta liikunnan osa-alueesta. Kurssin jälkeen osaan suunnitella ja toteuttaa paremmin omaa harjoitteluani ja myös suunnitella muille mielekkäitä ja kehittäviä harjoituksia.”

_mar2908_preview

 

 

Tutustu personal trainer -koulutukseemme opiskelijoiden blogeista:

Linda Kovanen: Haaveena personal trainerin työ?

Aaro Huttunen: Millainen personal trainer haluat olla?

Aaro Huttunen: Tekniikkaa ja tuhansia toistoja

Laura Hämäläinen: Miksi Personal Trainer Akatemiaan?

Laura Hämäläinen: Toinen koulutusviikonloppu

Miia Kirsi: Uuden uran eka päivä

Miia Kirsi: Mentaaliravintoa

 

Ilmoittaudu sinäkin mukaan koulutuksiimme:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala