fbpx

Referenssi Niko Palonen

Osallistuin PTA ensimmäiseen personal trainer koulutus kokonaisuuteen. Vaikka liikunta- ja valmennustaustaa olikin jo pitkältä ajalta ennen tätä, tämä kokonaisuus vie oppimisen todella monialaisesti syvälle ja ymmärrettävästi ihmisfysiogian perustarpeisiin.

Jo pelkästään itselleni saamani hyöty kokonaisuuden eri osa-alueista oli korvaamaton erinäisten kehon toiminnallisten asioiden korjaamiseen ja mentaliteetin jatkuvaan kehittämiseen. personal Trainer koulutuksen soveltaminen erilaisiin asiakastyyppeihin sujui luontevasti nuorisourheilijasta seniori – liikkujaan ja kaikkeen siltä väliltä. Vaikka koulutusnimike on personal trainer, ja tämä kokonaisuus onkin sitä, on se todellisuudessa paljon enemmän. Tämä koulutus avasi omat silmäni!

Kouluttajien erittäin perusteellinen perehdyttäminen omiin erikois osaamisalueisiin nivoutuivat yhdeksi sulavaksi kokonaisuudeksi koulutusputkessa . Isot kiitokset kouluttajille antamastanne kipinästä ja tiedosta, joihin perusteisiin edelleen nojaan vaikka omatkin valmennustaidot ovat vuosien varrella kehittyneet teidän ansiostanna!

Jos pitäisi muutamaan sanaan tiivistää kokonaisuuden anti, kuvailisin sitä ”teknisesti haastavaksi, paljon antavaksi hauskaksi kokonaisuudeksi, jossa superhyvät ammattivalmentajat antavat kaikkensa sinun kehityksellesi!

Kiitos kouluttajat :Jukka Rajala ja Jarno Härkönen movement- ja liikkuvuusharjoittelun pioneerit, Sampsa Kautto fysioterapian erikoisosaaminen, Jukka mäennenä ja Kimmo Kuukasjärvi voimannoston erikoisosaajat, sekä Kirsi Tikka joogan syventäväviin saloihin vievät osiot ja Laura Toivola ravintopuolen hyvästä, perusteellisesta pohjatiedosta.