fbpx

Referenssi Joakim Lindholm

Olin vuosia suunnitellut käyväni personal trainer -koulutuksen mutta en oikein osannut valita mihin koulutukseen hakisin. Koska pt-koulutus on arvokas, halusin olla varma valinnastani.

Tarjontaa oli paljon ja yritin vimmatusti netistä hakea eri koulutuksien referenssejä, jotta valinta olisi helpompaa. En kuitenkaan pystynyt päättämään ja aikaa kului. Kunnes eräänä viikonloppuna, osallistuessani Painonnostoliiton ohjaajakoulutukseen, mainittiin että Helsingissä alkaa uusi pt-koulutus PTAkatemiassa. En ollut aikaisemmin kuullut tästä PTAkatemiasta, mutta olihan se myös vasta perustettu. Ensin ajattelin itsekseni, että en uskaltaisi lähteä mukaan, koska olihan kyseessä ensimmäinen koulutus eikä mitään tietoa koulutuksen tasosta ja olisiko sen sisältö sitä mitä olin hakenut. Kun minulle selvisi ketkä ovat yrityksen takana ja ketkä toimivat kouluttajina en epäröinyt sekuntiakaan vaan pistin heti hakemuksen menemään.

joakim-lindholm-ptakatemia-personal-trainer-3
Koulutus oli mielestäni monipuolinen ja kouluttajat erittäin ammattitaitoisia. Olin etsinyt koulutusta joka olisi monipuolinen ja tukisi omaa harjoittelua ja valmentamista CrossFit-urheilun parissa. Koulutus sisälsikin monipuolista harjoittelua, kehonpaino-, voima-, liikkuvuus- sekä kestävyysharjoittelua, kaikkea mitä olin hakenut, ja paljon muuta.

 

Asia mikä vaikutti paljon koulutukseen, oli ryhmän ja koulutustiimin hyvä Me-henki. Koulutuksissa oli aina hauskaa ja hyvä meininki, saatiin paljon hyviä keskusteluja aikaiseksi ja nämä opettavat monesti enemmän kuin pelkkä kuunteleminen. Toinen asia mikä vaikutti minun positiivisesti, oli että kouluttajat olivat avoimia ja näkivät asioita monelta eri näkökannalta eikä opettanut ns. ”yhtä ja ainoata oikeata tapaa”, vaan opettivat ja selittivät monta eri mallia ja tapaa, ja näin myös omat osaamisalueet laajenivat.

Oli myös hienoa todeta, että oma valmennusideologia ennen koulutusta oli samalla linjalla PTAkatemian koulutuksen kanssa, ja tämä taas motivoi lisää kehittämään sitä ja tulla vielä paremmaksi.

Asia mikä jäi hyvin mieleen koulutuksen jälkeen, oli harjoittelun monipuolisuus. Se että terve keho tarvitsee treenin lisäksi oikeanlaista ravintoa ja lepoa. Liikkuvuus on myös tärkeä terveelle keholle samoin kuin lihashuolto, se että voi olla notkea mutta samalla vahva. Movement-harjoittelu oli minulle melko uutta, mutta avasi minulle uusia näkökulmia kehon käyttöön treenaamisessa. Olenkin ottanut näitä liikkeitä käyttöön esim. lämmittelyissä ja saanut niillä hyviä tuloksia liikkuvuuteen ja kehonhallintaan.

On ollut erittäin hienoa, että PT-Akatemia on myös miettinyt koulutuksen jatkoa. Jokainen tietää, että ei yksi koulutus tee kenestäkään mestaria, vaan pitää jatkuvasti kouluttautua lisää. Ja tämän PT-Akatemia on ottanut huomioon ja tarjoaakin lisäkoulutuksia eri muodoissa. Tämä on ainakin minulle tärkeätä, että tiedän voivani jatkossa hakea lisää tietoa ja osaamista tuttujen valmentajien keskuudessa.

Suosittelen kurssia jokaiselle, joka hakee monipuolista koulutusta ja ammattitaitoista valmennusta. Nämä kaverit eivät jätä sinua pulaan vaan tukevat sinua alusta loppuun ja auttavat jokaisessa tilanteessa.

Joakim ”Jokke” Lindholm, Crossfit Valmentaja

PT-kurssi 1/2016

 

Ilmoittaudu sinäkin mukaan koulutuksiimme:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala