fbpx

Referenssi Antti Marttinen

Halusin OMT-fysioterapeuttina saada lisää tietoa ja käytännön osaamista liikkeestä, liikkumisesta sekä harjoittelusta ja sen suunnittelusta. Jarno Härkösen ja Jukka Rajalan ansiot kehonpainoharjoittelun saralla olivat entuudestaan jossain määrin tuttuja. Lisäksi pidin filosofiasta, jolla Härkönen ja Rajala lähestyivät ihmistä ja ihmisen liikkumista. Siksi kaikista tarjolla olleista PT-koulutuksista valintani osui PTAkatemiaan.

_mar2637_preview
Koulutus tarjosi kattavasti teoriatietoa ja käytännön oppia alansa huipputekijöiltä. Koulutuksen erikoislaatuisuudesta kertoo mielestäni, että koulutus ikään kuin räätälöityy osallistujan mukaan; olit sitten liikunta-alalla uraasi aloitteleva tai jo kokenut terveydenhuoltoalan ammattilainen niin koulutus tarjoaa mukavasti ajateltavaa.

Koulutuksen sisältö on toiminut itselläni fysioterapeutin työssä erinomaisena terapeuttisen harjoittelun laajana oppimääränä. Sovellettavaa riittää päivittäisessä työssä vuosiksi eteenpäin. On muistettava, että harjoittelu on jokseenkin ainoa asia, josta laajassa mittakaavassa on TULE-sairauksien hoidossa pitkän aikavälin näyttöä. Näin ollen tällaisella koulutuksella on kansanterveydellistäkin merkitystä.

Voin lämpimästi suositella koulutusta kaikille liikunta-alalle suuntaaville ja TULE-sairauksien parissa työskenteleville terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Antti Marttinen, Fysioterapeutti OMT

www.movementfysios.fi
www.facebook.com/movementfysiosvantaa
Instagram: @movementfysios

Liity sinäkin mukaan PTAkatemian joukkoon:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala