fbpx

Referenssi Annamari Leino

Olin etsinyt koulutusta, joka tukisi ja täydentäisi jooga/pilates-opettajan työtäni. Valitsin PTAkatemian koulutuksen, koska koulutuksessa käsitellään laajasti ja monipuolisesti eri harjoittelumuotoja voima- ja kestävyysharjoittelun lisäksi, kuten kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelua, sekä Movement harjoittelua.

Kouluttajat ovat todellisia eri alojen asiantuntijoita ja he suhtautuvat intohimolla työhönsä ja kouluttavat myös itseään jatkuvasti. Koulutuksen filosofioina laadukkuus ja käytännönläheisyys näkyivät siten, että saimme uusinta tutkimustietoa sisältävät laadukkaat materiaalit muun muassa anatomiasta, eri harjoittelumuodoista, testaamisesta, ravitsemuksesta, unesta ja erityisryhmistä.

Teoriatieto vietiin nopeasti käytäntöön lähiopetusjaksoilla. Lähiopetusjaksot sisältävät paljon käytännönläheisiä harjoituksia ja ryhmätehtäviä. PTAkatemian valmennusideologia on samankaltainen omani kanssa, jossa pyrkimyksenä on antaa valmennettavalle avaimet turvalliseen, pitkäkestoiseen ja progressiiviseen harjoitteluun.
_mar2668_preview

Opiskelukavereilla oli kaikilla eri lajitaustat, jotka rikastivat ryhmäämme ja opimme myös toisiltamme paljon. Yhdessä opiskelu oli hauskaa ja motivoivaa.
PTAkatemia varmistaa jatkokoulutuksilla personal trainereiden osaamisen ja ammattitaidon. Olen opiskellut täydentävinä opintoina PTAkatemian Movement Coach -koulutusta ja keväällä 2018 tulossa on Nutrition Coach. Täydentäviä kursseja ja jatkokoulutuksia järjestetään säännöllisesti, joissa mukana ovat osaavat huippukouluttajat.

PTAkatemian personal trainer -koulutus ylitti odotukseni täysin ja voin suositella koulutusta lämpimästi. Uuden oppiminen on mielenkiintoista ja antoisaa. Itsensä kehittäminen, sekä unelmien toteuttaminen on tärkeää. PTAkatemiassa opiskelu on merkinnyt minulle kaikkea tätä. Lisäksi se on ollut minulle tärkeä ponnahduslauta työskentelemään liikunnan ja hyvinvoinnin parissa valmentajana.

Kehoitan jokaista liikunta-alasta unelmoivaa tulemaan mukaan koulutukseen toteuttamaan omia unelmiaan ja pääset opiskelemaan Suomen monipuolisimpaan ja ammattitaitoiseen PTAkatemian jengiin.

Annamari Leino, joogaopettaja ja liikkuvuuteen & kehonpainoharjoitteluun erikoistunut personal trainer

PT-kurssi 1/2017

 

Liity sinäkin mukaan PTAkatemian joukkoon:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala