fbpx

Personal Trainer Koulutus

Personal Trainer Akatemia on erikoistunut personal trainer -koulutuksiin ja erilaisiin jatkokoulutuksiin liikunta-alalle haluaville, sekä alalla toimiville ammattilaisille. Koulutukset soveltuvat loistavasti myös mm. kuntoutusalan ammattilaisille, CrossFit -valmentajille, joogaopettajille.

Koulutukset ovat sisällöltään ja laadultaan äärimmäisen korkeatasoisia, joissa korostuu koulutustiimin erityisosaaminen.

Kaikki lähijaksot järjestetään poikkeuksetta livenä, sillä valmentamaan oppii vain oikeassa ympäristössä, aidossa vuorovaikutuksessa muiden oppilaiden sekä kouluttajien kanssa.

PTA-yhteisö tarjoaa muutakin kuin pelkkää infoa ja meidän kanssa homma ei mene liian vakavaksi. 😉

Personal Trainer Akatemia panostaa opettamisen laatuun

Koulutuspaikkoja on rajoitettu määrä ja järjestämme vuosittain vain 2 ryhmää. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen koulutuksen, jossa käytännönosaaminen on nostettu todella korkealle.

Jokainen ilmoittautuja käy läpi alkuhaastattelun, jonka aikana varmistamme PTA:n olevan juuri oikea paikka sinulle opiskella liikunta-alalle.

PTAkatemia on pieni, mutta sitäkin laadukkaampi kouluttaja ja tarkoituksemme on jatkossakin pitää laadusta kiinni, kehittäen koulutusta entistä paremmaksi!

Paljon käytännöntekemistä ja uusien näkökulmien etsimistä

Lähijaksoissa (yhteensä 8 kappaletta) yli puolet ajasta on pyhitetty käytäntöön ja lähes jokaisessa jaksossa oppilaat pääsevät opettelemaan PT:n työssä sitä kaikkein tärkeintä, eli itse ohjaamistilannetta. Se miten paljon tiedät on vain yksi osa kokonaisuutta. Sinun tulee osata tuoda se oikealla tavalla esille ja tämä on taito, jota tulee opetella!  

Seuraava Personal trainer -koulutus alkaa elokuussa 2022.

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala