fbpx

Parhaat vinkit voimaharjoitusohjelman suunnitteluun

Miten suunnitella toimiva voimatreeniohjelma nopeasti ja helposti? Lataa tästä takuuvarmasti toimivat ohjeet!

Olet tilanteessa, jossa voimaharjoitusohjelman suunnitelma on tehtävälistalla joko itsellesi, asiakkaalle tai vaikkapa kaverille. Lyijykynä tai hiiren kursori on kuitenkin pyörinyt epätietoisesti tyhjää kohta kymmenminuuttisen ilman mitään merkittävää työnjälkeä.

Lyökö korvien välissä täysin tyhjää tai lamaannuttaako vaihtoehtojen lähes lukematon määrä? 


Ei hätää! Pitkälle jalostetulla PTA:n käyttämällä suunnitteluprosessilla ja vinkkilistalla saat aikaan takuuvarmasti tuloksia tuottavan ohjelman, nopeasti – ja joka kerta! 

Saatavilla olevan tietopaketin avulla:

  • Saat selvyyttä suunnitteluprosessiin.
  • Erotat tuloksia tuottavat liikevalinnat epäoleellisesta ”hutusta”.
  • Saat valmiin ohjelmapohjan katsottavaksi.
  • Pystyt suunnittelemaan tuloksia tuovia harjoitusohjelmia nopeasti ilman tarpeetonta pähkäilyä.

Tilaa pitkään jalostettu, toimiviksi todistettu ja tähän asti vain PT:iden ammattivalmentajien käytössä ollut tietopaketti alta.

”Näillä ohjeilla harjoitusohjelmaan varmistat, että harjoitusohjelmasta löytyvät eniten tuloksia tuovat elementit. Pystyt tekemään parempia ohjelmia ja entistä nopeammin, joko itsellesi tai asiakkaillesi.”
-Jukka

Tilaamalla ohjeet liityt samalla Personal Trainer Akatemia uutiskirjelistalle. Saat sen kautta ilmoitukset kun kurssimme alkavat sekä lisää ilmaisia vinkkejä paremmaksi valmentajaksi / treenaajaksi tulemiseen. Listalta pääset pois halutessasi parilla hiiren klikkauksella.