fbpx

Laura Toivola

Laura Toivola Personal Trainer Akatemia

Laura Toivola on Helsingin yliopistosta valmistunut ravitsemustieteilijä, koulutukseltaan elintarviketieteiden maisteri. Viimeiset pari vuotta hän on toiminut ravitsemusasiantuntijan töissä Suomen Sydänliitossa. Tätä ennen Laura on työskennellyt vaihtelevissa tehtävissä sekä järjestöissä että valtiolla, joten tuntemus ruoka-alasta ja terveyden edistämisen kentästä on todella monipuolinen.

Laura on toteuttanut ravitsemusviestintää ja -ohjausta erilaisiin tarpeisiin ja eri kohderyhmille, aina varusmiehistä maahanmuuttajiin. Lisäksi hän on perehtynyt esimerkiksi terveydenhuollon ammattilaisten ravitsemusosaamiseen, kouluttanut itsensä painonhallintaohjaajaksi ja ohjaa painonhallintaryhmiä.

”Ravitsemuksessa kiinnitän huomiota kokonaisuuteen, ja kannatan tervettä järkeä sekä joustavuutta. Lähtökohtana työssäni on tutkimustieto, mutta samalla otteeni ravitsemusasioihin on käytännönläheinen.

Tavoitteenani on viestiä ravitsemuksesta kansantajuisesti ja rennosti, eri näkökulmat huomioiden.”

laura toivola pystykuva

Kenttää laajalti nähneenä Lauran mielestä yhtä oikeaa tapaa hyvään syömiseen ei ole, vaan hyvinvointiaan voi edistää monella tavalla – olennaista on löytää omaan elämäntyyliin ja arkeen sopiva tapa.

laura toivola personal trainer 770pix

Myös monipuolinen liikunta on aina ollut lähellä hänen sydäntään. Viime vuosina omat treenit ovat painottuneet yhä enemmän kehonpainoharjoitteluun, jossa hän onkin kehittynyt huikeaa vauhtia. Osaamistaan Laura syventää käymällä myös liikuntaan liittyviä koulutuksia. Hän onkin koulutettu street workout -ohjaaja ja bodyweight training coach.

Personal Trainer Akatemissa Laura vastaa koulutusten ravinto-osioista yhdessä Jaakko Savolahden kanssa, joten tarjolla on todella kovan tason osaamista!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala