fbpx

Kimmo Kuukasjärvi

Kimmo Kuukasjärvi Personal Trainer Akatemia

Kimmo on alunperin kotoisin Rovaniemeltä, josta hän suuntasi Itä-Suomen kautta Helsinkiin. Elämä liikunnan ja urheilun parissa alkoi thai-nyrkkeilyn ja nyrkkeilyn parissa. Sittemmin kahvakuulaharjoittelu, lukkopaini, vapaaottelu, käsilläseisonta ja painonnosto ovat olleet tiiviisti mukana arjessa. Nämä kaikki lajit näkyvät nykypäivänäkin Kimmon omassa harjoittelussa ja valmennuksessa.

Kokemusta ohjaus- ja valmennustoiminnasta häneltä löytyy yli kymmenen vuoden ajalta aina seuratoiminnasta liikuntajärjestötasolle asti. Vuodesta 2008 lähtien Kimmo on toiminut Suomen Painonnostoliiton eri luottamustehtävissä puheenjohtajasta johtokunnan jäseneen ja valmentaja- ja ohjaajakouluttajana. Vuosina 2011-2016 hän on vastuussa liiton muille lajeille suunnatuista voimaharjoittelu- ja valmennuskoulutuksista.

Kevytsarjalaisena Kimmo on aina ollut kiinnostunut harjoittelun kokonaisvaltaisuudesta, voimantuoton optimoinnista ja maksimoimisen suhteesta kehonhallintaan ja liikkuvuuteen, tinkimättä myöskään kestävyysominaisuuksista. Moderni ja avoin katse valmennukseen on rakentunut useiden lajien harrastamisen kautta ja intohimosta liikkumiseen. Opetuksessa Kuukasjärvi tunnetaan pedanttina ja vaativana, mutta samalla rentona ja huumorilla kyllästettynä.

”Monipuolisuus on luonut harjoitteluuni ja valmentamiseeni avoimen mielen, jonka kautta maailmaa on mukava tarkastella. Ydinteesejä omassa elämän filosofiassani ovat monipuolisuus, pitkäjänteisyys, usko omaan tekemiseen ja terveys edellä harjoittelu.”

kimmo kuukasjärvi pystykuva

Tiedonnälkä on jatkuva, joten liikuntaan- ja valmennukseen liittyvän tiedon ahmisen ohella maistuu miehelle myös valtiotieteellinen ja johtamiseen liittyvät kirjallisuus. Liikunta-alan valmennus- ja opetuskokemuksen lisäksi muuta työelämän opetuskokemusta mieheltä löytyy puolustusvoimista eri opetusupseerin tehtävistä sekä poliisista, josta hänellä on vankka kokemus voimankäytön kouluttajana.

kimmo kuukasjärvi 770pix

”Olen luonteeltani periksiantamaton ja haasteita pelkäämätön jokapaikanhöylä, jolla on jalat vankasti maassa. Elämänkatsomukseltani olen avoin ja tulevaisuuteen katsova realisti, joka viihdyttää itseään huumorin eri muodoilla.”

Kimmon pitkä työ kouluttajana ja valmentajana tuo vahvan lisän Personal Trainer Akatemian tiimiin!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala