fbpx

Kiitos tietopaketin lataamisesta!

Kiitos ja samalla myös onnittelut tietopaketin ja vinkkilistan tilauksesta! Mitä tapahtuu seuraavaksi? 

Tilaamasi tietopaketti saapuu sähköpostiisi noin varttitunnin sisällä. Jos viestiä ei kuulu tai näy, muistathan tarkistaa roskaposti- ja tarjouskansiot. 

  • Tilaamasi tietopaketti saapuu sähköpostiilaatikkoosi noin 15 min päästä. Jos viestiä ei kuulu tai näy, muistathan tarkistaa roskaposti- ja tarjouskansiot.
  • Saat myöhemmin vielä lisää materiaalia kiinnostuksen alla olevasta aiheesta sähköpostiisi. Parhaillaan matkalla oleva viesti kertoo, että mitä on luvassa!
  • Poimi parhaat vinkit suoraan käyttöön saamasi tietopaketin pohjalta! Tieto yksistään ei tee eroa, vaan sen onnistunut käytäntöön soveltaminen.
  • Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat muuten ottaa yhteyttä, tee niin sähköpostilla osoitteeseen info@ptakatemia.fi

Saamasi materiaalit ovat tietoa, joka on ollut tähän asti vain ammattilaisten käytössä. Perehdy niihin huolella ja ota ne käyttöön heti tutustumisen jälkeen. 

Eikä tässä vielä kaikki!

Seuraava koulutusryhmämme starttaa tammikuussa 2022! 

Kurssilla on vielä tilaa. Jos haluat liittyä liikunta-alan edelläkävijöiden joukkoon, tämä on tilaisuutesi! 

Miksi ilmoittautua PTA-kurssille? 

Tutkittua tietoa ja parhaita käytäntöjä. Koulutuskokonaisuudessamme käytävät asiat perustuvat tutkittuun tietoon ja parhaisiin käytäntöihin, jotka soveltuvat parhaalla mahdollisella tavalla oikeaan asiakastyöhön. Tutkitun tiedon ja käytännön työskentely ovat toisinaan haastavaa yhdistää. Me tarjoamme koulutuskokonaisuuden, joka tarjoaa parhaat puolet molemmilta osa-alueilta ja antaa siten sinulle parhaat mahdolliset valmiudet valmentajana toimimiseen sekä sitä kautta tuloksia asiakkaillesi, joista leviää sana kulovalkean tavoin!

Huippukouluttajatiimi. PTA:n kouluttajatiimi on toimintamme ydin. Kouluttajiemme laaja tausta, rautainen ammattitaito, kyky esittää asiat helposti ja ymmärrettävästi sekä pitää tunnelma eloisana huumoria unohtamatta, ovat asioita, joita et yksinkertaisesti löydä muualta. Voima-, kestävyys ja liikkuvuusharjoittelu, fysioterapia, ravitsemus sekä urheilijan oheisharjoittelu – kouluttajatiimistämme löytyy jäseniä, joilla on johtavaa huippuosaamista näillä osa-alueilla. 

Tutustu kouluttajiimme esittelysivulta.  

Lyömätön ryhmähenki. Mikä on parasta PTA:n koulutuksissa? Usein ja ryhmästä toiseen toistuva vastaus on lähikoulutusviikonloput ja niillä vallitseva ryhmähenki. Vuosikursseillamme on poikkeuksetta hyvä ryhmädynamiikka, jossa monipuoliselta taustalta tulevien opiskelijoiden ja kouluttajien vuorovaikutus käy vilkkaana. Kaikki pääsevät oppimaan toisten osaamisalueilta ja kokemuksista. Tieto ei vähene jakaessa, on periaate, joka allekirjoitetaan ja alleviivataan koulutuksessamme.  

Hyvä ryhmähenki ulottuu vuosikurssiasi pidemmälle. Kaikilla PTA-koulutuksen käyneillä on yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voi vaihtaa ajatuksia kaikkien PTA-koulutuksen käyneiden kanssa – myös aiemmilla ja myöhemmillä kursseilla olleiden.

Käytännön tekemistä ja esimerkkejä. Valmentamista ja PT:n työnkuvaa ei opi kirjekurssina. Tämän ansiosta käytännön tekemisellä ja erilaisilla harjoitteilla on suuri rooli PTA:n lähijaksoilla ja koko koulutuskokonaisuuden tasolla. Lähijaksojen sisältö on vähintään puolet käytännön tekemistä erilaisten ohjausharjoitteiden, liiketekniikoiden harjoittelun ja opettamisen sekä harjoitusohjelmien suunnittelun viitekehyksessä.

Mitä PTA-opintokokonaisuus sisältää? 

PTA:n kurssisisältö on tiivistettynä alla.

8 lähijaksoa. Lähijaksoilla käydään läpi valmentajan ja PT:n työn eri osa-alueita aina yleisestä toimenkuvasta eri perusominaisuuksien harjoittamisesta (voima, kestävyys, liikkuvuus) ja vuorovaikutustaidoista markkinointiin. Koulutusjaksolta saat lyömättömät työkalut valmentajan ja PT:n toimenkuvaan! 

Kattava teoriapankki. Jokaista lähijaksoa edeltää kattava teoriapaketti ja materiaalipankki. Esikoostettujen materiaalien lisäksi opiskelijat saavat kattavan lukusuositusten listan, johon on suositeltavaa perehtyä lähijakson yhteydessä.

Harjoitusasiakkuustyö. Koulutusjakson puolivälissä käynnistyvä harjoitusasiakastyö toimii samalla opinnäytetyönä ja yhtä lailla merkittävänä oppimiskokemuksena matkalla kohti valmentajana toimimista. Harjoitusasiakkaan kanssa opit asioita, jotka voisivat jäädä muuten huomiotta. Projektista tehdään koulutusjakson lopussa yhteenveto opinnäytetyön muodossa.

Kouluttajien tuki. Onko sinulla kysyttävää valmentamisesta, harjoittelusta, vuorovaikutustaidoista tai vaikka asian vierestä? Kouluttajatiimimme on tukenasi koulutusjakson ajan ja myös sen jälkeen, auttaen sinua mahdollisten pulmien edessä ja tiedon haussa. 

Miten ilmoittautua?

Tutustu 15.1.2022 alkavaan 1/2022 kurssiimme alla löytyvältä kurssisivulta! 

PT Akatemia – Personal Trainer -koulutus 1/2022

Mukaan pääset parhaiten ilmoittautumislomakkeen täyttämällä ilmoittautumissivulla.

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksen sisällöstä, käytännön järjestelyistä tai opintosisällön soveltuvuudesta juuri sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä info@ptakatemia.fi