fbpx

Jukka Rajala

Jukka Rajala on Personal Trainer Akatemian ”isähahmo” ja hänet tunnetaan mm. CompactFitista, Movement Center -saleista ja Movement Stickistä.

Jukka on pitkän linjan valmentaja, joka aloitti oman Personal Trainer -uransa vuonna 2004. Lajihistoriaa Jukalla on voimaharjoittelusta, joka tuli jääkiekon tukiharjoitteluna mukaan jo 14 -vuotiaana. Voimaharjoittelusta siirtyminen kahvakuulilla harjoitteluun vei Jukan aina kilpalavoille asti, josta käteen jäi känsien lisäksi Girevoy Sportin, eli kahvakuulaurheilun Suomenmestaruus ja amatöörien Maailmanmestaruus. Jätettyään kilpalavat 2011, alkoi tai pikemminkin jatkui tutkimusmatka kehonpainoharjoittelun saloihin, jossa oppia on haettu useilta maailman ykkösopettajista.

Usean vuoden tutkimuksen tuloksena Jukka perusti Suomeen ensimmäisen kehonpainoharjoittelun koulutusohjelman, CompactFit Bodyweight Training Coach, josta sittemmin kasvoi kokonainen koulutusohjelma, Movement Coach, jonka on suorittanut tähän mennessä jo sadat liikunta-, ja kuntoutusalan ammattilaiset, sekä  kehonpainoharjoittelusta ylipäätään kiinnostuneet. Jukan erityisosaamista onkin oman kehon hyödyntäminen monipuolisessa harjoittelussa, jossa huomioidaan voiman lisäksi liikkuvuus ja kehonhallinta.

Jukka on Suomen uranuurtajia kehonpainolla harjoittelun kouluttajana ja on jakanut siinä neuvoja usean vuoden ajan myös eri medioissa. Vuonna 2011 CompactFitin johtoon siirtynyt Rajala oli Suomessa ensimmäisiä Personal Trainereita, jotka alkoivat käyttää kahvakuulia harjoitteluvälineenä asiakkaiden kanssa. Rajala avasi Suomeen ensimmäisen Movement -salin ja tällä hetkellä toimii Movement Jalasjärvi -salilla, josta löytyy kattava palvelukokonaisuus, mukaan lukien ainutlaatuinen Senior Movement – konsepti. Vuonna 2021 Rajala lanseerasi uuden harjoitteluinnovaation, joka sai nimekseen Movement Stick. Harjoitteluvälineeseen pääsee tutustumaan myös PTA:n koulutuksessa osana monipuolista venyttelyä ja liikkuvuusharjoittelua.

jukka rajala pystykuva

Jukka tunnetaan pedantista otteestaan siihen mitä opettaa. Walk the walk, talk the talk, on ehdottomasti Jukan mentaliteetti ja jokainen oppilas voi olla varma, että pelkällä youtube -videoiden katselulla ei ole meriittejä kerätty! Vain panostamalla omaan ammattitaitoonsa voi oikeasti tarjota jotain sellaista, mitä muut eivät voi!

Jukan pitkäaikaisena toiveena oli perustaa Suomeen koulutusorganisaatio, joka voisi tarjota niin hyvää opetusta, ettei kellään jäisi epäselväksi sieltä valmistuneiden huipputaso. Tästä ideasta syntyi PTA!

Personal Trainer Akatemia yhteistyössä CompactFitin kanssa

uudistunut koulutusrakenne sisältää vuodesta 2022 alkaen Kahvakuulakoulutus -viikonlopun, joka on osa CompactFitin IKSA-koulutuksia. Syventävistä koulutuksista löytyy myös Movement Coach.

PTA:n oppilaat saavat hyvät edut CompactFitin harjoitteluvälineistä!

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala