fbpx

Jukka Rajala

Jukka Rajala Personal Trainer Akatemia

Jukka Rajala on pitkän linjan valmentaja, joka aloitti oman Personal Trainer -uransa vuonna 2004. Lajihistoriaa Jukalla on voimaharjoittelusta, joka tuli jääkiekon tukiharjoitteluna mukaan jo 14 -vuotiaana. Voimaharjoittelusta siirtyminen kahvakuulilla harjoitteluun vei Jukan aina kilpalavoille asti, josta käteen jäi känsien lisäksi Girevoy Sportin, eli kahvakuulaurheilun Suomenmestaruus ja amatöörien Maailmanmestaruus. Jätettyään kilpalavat 2011, alkoi tai pikemminkin jatkui tutkimusmatka kehonpainoharjoittelun saloihin, jossa oppia on haettu useilta maailman ykkösopettajista.

Usean vuoden tutkimuksen tuloksena Jukka perusti Suomeen ensimmäisen kehonpainoharjoittelun koulutusohjelman, CompactFit Bodyweight Training Coach, jonka on suorittanut tähän mennessä jo sadat liikunta-alan ammattilaiset ja kehonpainoharjoittelusta ylipäätään kiinnostuneet. Jukan erityisosaamista onkin oman kehon hyödyntäminen monipuolisessa harjoittelussa, jossa huomioidaan voiman lisäksi liikkuvuus ja kehonhallinta. Jukka on Suomen uranuurtajia kehonpainolla harjoittelun kouluttajan ja on jakanut siinä neuvoja usean vuoden ajan myös eri medioissa. Vuonna 2011 CompactFitin johtoon siirtynyt Rajala oli Suomessa ensimmäisiä Personal Trainereita, jotka alkoivat käyttää kahvakuulia harjoitteluvälineenä asiakkaiden kanssa.
jukka rajala pystykuva

Vuonna 2005 harva tiesi koko välineen olemassaolosta, mutta Jukalle se loi hyvän pohjan uran kehittymiselle. Vaikka kahvakuulilla harjoittelu on jäänyt vähemmällä, ei itsensä kehittäminen ole siihen tyssännyt ja Jukka tunnetaankin pedantista otteestaan siihen mitä opettaa. Walk the walk, talk the talk, on ehdottomasti Jukan mentaliteetti ja jokainen oppilas voi olla varma, että pelkällä youtube -videoiden katselulla ei ole meriittejä kerätty! Vain panostamalla omaan ammattitaitoonsa voi oikeasti tarjota jotain sellaista, mitä muut eivät voi!

jukka rajala käsilläseisonta

Jukan pitkäaikaisena toiveena on ollut perustaa Suomeen koulutusorganisaatio, joka voisi tarjota niin hyvää opetusta, ettei kellään jäisi epäselväksi sieltä valmistuneiden huipputaso. Vihdoinkin se on täällä, kun kuusi Jukalle entuudestaan tuttua alan rautaista ammattilaista yhdistivät voimansa ja syntyi PTA!

Personal Trainer Akatemia toimitusjohtajana Jukka tulee vaatimaan paljon sekä itseltään että muillta kouluttajilta. Missään ei tingitä ja sama rautainen ote kuin CompactFit -koulutuksissa, tulee näkymään varmasti myös PTA:n toiminnassa!

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala