fbpx

Jukka Mäennenä

Jukka Mäennenä Personal Trainer Akatemia

Jukka Mäennenä on Tampereelta kotoisin oleva valmentaja ja urheilija. Taustaa löytyy juniorivuosina jääkiekosta vajaan kymmenen vuoden verran, josta matka jatkui suoraan asepalvelukseen laskuvarjojääkärikomppaniassa. Todellinen kiinnostus harjoitteluun syttyi juurikin palvelusaikana Utissa. Tämän jälkeen Jukka on kouluttautunut valmentajana aktiivisesti niin koti- kuin ulkomailla. Mainittavimpia niistä ovat Strong Firstin kahvakuula-, kehonpaino- ja levytanko-ohjaajakurssit. Lisäksi Jukka on ainoa Fascial Stretch Therapy level 1 -koulutuksen käynyt suomalainen ja monipuolista osaamista on haettu mm. FMS (Functional Movement System) ja FRC (Functional Range Conditioning) -koulutusten parista.

jukka mäennenä pystykuva
Jukan teksteihin on voinut tutustua mm. ProBody, Edge, Fillari ja Polku magazinessa, vierailijateksteinä Lihastohtorin-blogissa ja StrongFirstin kansainvälisillä sivuilla. Jukan analyysejä voi lukea myös hänen omilta Super-sets.com sivustoiltaan.

BMX- ja maastopyöräily ovat olleet harrastuksina mukana hieman jo yli kymmenen vuotta ja loppua ei ole näkyvissä. Mainittavimpia saavutuksia ovat 1. sija BMX freestylen SM-kisoissa vuonna 2010 ja 3. sija BMX-racingin SM-kisoissa vuonna 2015. Jukka tekee myös valmennusta BMX-pyöräilyn saralla toimin BMX Helsinki ry:n seuravalmentajana. Jukan oma harjoittelu koostuu monipuolisesti kehonpaino-, kahvakuula- ja levytankoharjoittelusta. Painotus vaihtelee kauden ja sen hetkisen kiinnostuksen ja kehittämisen kohteiden mukaan.

Jukan vahvuus on avarakatseisuus ja monipuolinen kiinnostus kaikkea urheilua ja liikkumista kohtaan. Oli kyseessä sitten voima-, kestävyys- tai liikkuvuusominaisuuksien kehittäminen, niin aina löytyy jotakin uutta ja kiinnostavaa opittavaa. Viralliselta koulutukseltaan Jukka on konetekniikan diplomi-insinööri (päättötyö valmistuu vuonna 2016), mikä on antanut sopivan analyyttisen näkökulman kaikkeen tekemiseen.

jukka mäennenä 770pix

Jukan monipuolinen tausta ja lähestymistapa harjoittelua ja hyvinvointia kohtaan onkin huikea lisäys PTA:n tiimiin!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala