fbpx

Nutrition Coach

Nutrition Coach -koulutus antaa työkaluja ravitsemusosaamiseen ja -ymmärtämiseen. Syventävässä koulutuksessa käydään läpi ravitsemuksen osa-alueita, ajankohtaisia kysymyksiä, ravitsemusohjauksen työkaluja ja niiden soveltamista. Koulutus koostuu kolmesta viikonlopun mittaisesta koulutuskerrasta ja koulutukset pidetään Espoossa ja Helsingissä.

Kouluttajina toimivat Laura Toivola, Jaakko Savolahti ja Anette Palssa. Kouluttajien monipuolinen koulutustausta, vuosien kokemus käytännön asiakastyöstä ja työskentelystä alan eri organisaatioissa antavat ainutlaatuisen näkökulman ravitsemusohjaukseen huomioiden siinä ilmenevät yleiset haasteet ja ajankohtaiset ilmiöt. Monipuolisten aihepiirien lisäksi koulutuksen aikana kiinnitetään huomiota oman osaamisalueen tunnistamiseen heikkouksineen ja vahvuuksineen, mikä antaa selvän suunnan opiskelulle niin koulutuksen aikana kuin sen jälkeenkin.

Koulutuksen ajankohdat:

Tarkat ajankohdat julkaistaan alkuvuodesta 2023

Koulutuksen hinta:

1445€, varausmaksu 350€

Lisäinfot: info@ptakatemia.fi

Koulutusviikonloput:

anette-palssa-nc

Anette Palssa
• Motivaatio muutokseen – miten innostan asiakasta elämäntapamuutoksessa?
• Syömisen psykologiaa – tunnista ja vaikuta.
• Laihduttamisesta painonhallintaan – vaikuttaako ikä ja sukupuoli?
• Suoliston hyvinvointi – IBS, keliakia ja muut suolistovaivat.
• Syömishäiriöt ja niiden tunnistaminen.
• Tunnista osaamisesi ja verkostoidu – liikunta- ja terveydenhuollon asiantuntijoiden yhteistyö.

laura-nc

Laura Toivola 
• Elintarvikkeet ja pakkausmerkinnät.
• Eri ruokavaliot, ravitsemussuuntaukset ja trendit – näyttöön perustuvaa vertailua.
• Ravintolisät.
• Ikäryhmien huomioiminen ravitsemuksessa.
• Ravitsemustutkimuksen lukeminen ja tulkitseminen.
• Ravitsemuksen merkitys sydän- ja verisuonitaudeissa sekä 2-tyypin diabeteksen ehkäisyssä ja hoidossa.

jaska-nc

Jaakko Savolahti
• Evoluutiobiologia ja ihmisen ravinto – Ihmisen lajityypillisestä ravinnosta ja ympäristöstä vihjeitä moderniin terveyteen.
• Erilaiset ruokavaliot työkaluina – Mitä enemmän osaat, sitä useampia voit auttaa.
• Kurkistus makrojen taakse – Mitä kaikkea makroravintoaineiden lisäksi saamme ravinnosta ja miksi se on tärkeää.
• Nälkä – Mitä se tarkoittaa ja mikä kaikki siihen vaikuttaa.

Kouluttajaesittelyt

Laura Toivola on Helsingin yliopistosta valmistunut elintarviketieteiden maisteri, ravitsemusasiantuntija ja fysioterapiaopiskelija. Laura toimii ravitsemuksen kentällä erilaisissa viestintä-, valmennus- ja koulutustehtävissä. Tutkimustieto on Lauralle aina työn lähtökohta, kuitenkaan unohtamatta huomion kohdistamista suuriin kokonaisuuksiin ja perusasioihin, jotka muodostavat pohjan ravitsemusymmärrykselle. Laura työskentelee muun muassa Sport-lehden asiantuntijana, Unisportin ravitsemusvalmentajana, blogistina ja valmentaa kehonpainoharjoittelua. Kokemus terveyden edistämisen ja elintarvikealan kentältä eri organisaatiossa ovat kartuttaneet osaamista monipuolisesti. Tietojaan Laura on täydentänyt painonhallintaohjaajan koulutuksella ja urheiluravitsemuksen opinnoilla.

Lue lisää: Laura Toivola, Personal Trainer Akatemia

Anette Palssa on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Lisäksi hänellä on kognitiivisen lyhytterapeutin pätevyys, sitä myötä osaamista ja kiinnostusta erityisesti motivaation vahvistamisessa, tunnesyömiseen ja syömisen psykologiassa. Anettella on yli 15 vuoden työkokemus ravitsemusterapeuttina (yksilövastaanotto ja ryhmäohjaus), kouluttajana, luennoitsijana ja asiantuntijana. Hän on työskennellyt mm. tutkijana Helsingin yliopistossa, Keventäjissä ja HUS:in lihavuustutkimusyksikössä ja Painonhallintatalossa sekä asiantuntijana erilaisissa projekteissa. Hän on toiminut yli 10 vuotta Terveystalon vastaavana ravitsemusterapeuttina (8/2017 saakka). Työote on kokonaisvaltainen ja kouluttajana tavoitteena herättää oivalluksia, omaa ajattelua ja ikuisen oppimisen kipinää. Kaikessa työssä hänen mielestä tärkeintä on vuorovaikutus ja ikuinen oppiminen.

Lue lisää: Anette Palssa, Anettepalssa.fi

Jaakko Savolahti on valmentaja, yrittäjä ja entinen maajoukkueurheilija. Jaakko on kokenut valmentaja, joka on tehnyt töitä monenlaisten ihmisten kanssa huippu-urheilijoista uupumuksen kanssa kamppaileviin perheen äiteihin. Osaamisellaan hän on auttanut ihmisiä yksilövalmennuksissa, pienryhmissä, verkkovalmennuksissa ja seminaareissa.

Jaakon valmennusfilosofian ytimessä on osaamisen monipuolisuus ja sen soveltaminen aina kyseisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Jaakolla on taustalla usean vuoden kestänyt ylirasitustilasta palautuminen. Siitä palautuminen vaati todellisen kokonaisvaltaisesti terveyttä tuovien elintapojen omaksumisen. Nämä tiedot ja työkalut ovat Jaakon nykyisen valmennusosaamisen keskiössä. Jaakko on puhunut hyvinvoinnin eri aiheista laajasti eri medioissa kuten Ylen aamu-tv:ssä, radiossa, Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä ja podcasteissaan, jotka ovat jatkuvasti Suomen kuunnelluimpien podcastien joukossa

Lue lisää: Jaakko Savolahti, Jaakkosavolahti.com

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon! Ilmoittaudu mukaan tästä:

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala