fbpx

Jarno Härkönen

Jarno Härkönen Personal Trainer Akatemia

Pitkän kamppailulajiuran (Karate MM 1-2003), kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikunnan ja joogan ohjaamisen jälkeen Jarno on perehtynyt syvemmin lähivuodet toiminnalliseen harjoitteluun ja kehonpainoharjoitteluun. Tästä on syntynyt mm. Functionality –konsepti, jota nähty useissa eri tapahtumissa (mm. Helsinki Workout ja NRJ Workoutit), Kehonpainoharjoittelu -kirja yhdessä Jukka Rajalan kanssa, sekä lukuisat koulutukset ja workshopit.

Karaten parissa Jarno aloitti oman ohjaajauransa 15-vuotiaana ja ohjaaminen ja valmentaminen jatkuikin eri seuroissa aina seuraavan 15 vuoden ajan. Ryhmäliikuntapuolella ohjaajakokemusta kertyin yhteensä 9 vuoden ajalta, lajeina olivat tuolloin mm. Les Millsin BodyCombat ja BodyBalance, sisäpyöräily, kahvakuula ja erilaiset kehonhuoltotunnit. Syksyllä 2015 nähtiin miehen paluu kilpailuareenoille 11 vuoden kilpailutauon jälkeen, kun hän osallistui European Masters Gameseihin Nizzassa.

Ryhmäliikunnan parissa Jarno oli mukana kehittämässä useamman salin tuntien sisältöjä, koulutti sisäpyöräilyyn ohjaajia ja tuli valituksi Me Naiset Sportin äänestyksessä yhdeksi Suomen parhaista ryhmäliikuntaohjaajista.

jarno härkönen pystykuva

Jarnon taustoilta löytyy kahden vuoden ajalta toimimista kouluttajana tuleville hyvinvointi- ja kuntosali-valmentajille ja personal trainereille. Tämän lisäksi hän mm. ohjaa toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun pienryhmiä.

Omaa osaamistaan Jarno on lähivuosina kartuttanut koulutuksissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin, oppia on haettu monipuolisesti eri lajien maailman huipuilta, kuin myös vaikkapa anatomian ja henkisen hyvinvoinnin puolelta.

jarno härkönen 770pix

“Koulutuksissani pyrin avaamaan ihmisten silmiä, opettamaan teknisesti todella tarkasti asioita ja siinä samassa jokaisella tulee varmasti olemaan hauskaa!”

Monipuolisten taustojen ja laajakatseisen näkemyksen välittäminen tulee varmasti näkymään vahvasti PTA:n koulutuksissa!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala