fbpx

Jaakko Savolahti

jaakko savolahti natural movement

Moninkertainen SM-mitalisti ja Suomen lacrosse-maajoukkueen kapteeninakin toiminut Jaakko Savolahti on arvostettu hyvinvoinnin ammattilainen. Jaakolla on ainutlaatuinen monipuolinen työkalupakki, jossa hän yhdistää liikunta-alan, ravitsemuksen ja elämäntapavalmennuksen osaamisensa kokemuksiin, jotka syntyivät pitkän toimistotöissä tehdyn tekniikan lisensiaatin uran aikana.

jaakko savolahti pystykuva
Jaakko tunnetaan Helsinki Paleon perustajana ja hän onkin Suomen suosituin paleoasiantuntija ja haluttu seminaariesiintyjä. Jaakko käyttää paleotyyppistä ruokavaliota ja elämäntapaa valmennustyössään personal trainerina.

Jaakko on puhunut aiheesta laajasti eri medioissa kuten Ylen aamu-tv:ssä, radiossa, Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä ja podcasteissaan, jotka ovat jatkuvasti Suomen kuunnelluimpien podcastien joukossa.

Jaakko käyttää valmennustyössään samoja modernin fysiikkavalmennuksen metodeja kuin useat maailman huippuvalmentajat, kuten Eric Cressey, Mike Robertson, Mike Boyle, Gray Cook ja Kelly Starrett.

Isoja vaikuttajia Jaakon voimaharjoitteluvalmennuksen taustalla ovat Functional Movement Systems ja Postural Restoration Institute, jotka ovat viime vuosien aikana vaikuttaneet vahvasti moderniin voimaharjoitteluvalmennukseen.

Jaakolla on Suomen oloissa ainutlaatuinen yhdistelmä osaamista, joka yhdistää pitkän kansallisen ja kansainvälisen kilpaurheilu-uran mm. vapaaottelun, lukkopainin ja lacrossen parissa vahvaan valmennusosaamiseen ja jatkuvaan kouluttautumiseen alan huippukoulutuksissa. Lisäksi hän on lanseerannut Luonnollisen liikkumisen konseptin Suomessa ja on Suomen ainoa MovNat Level II -sertifioitu valmentaja.

jaakko savolahti personal trainer akatemia 2

Siirtyessään personal training palveluiden tarjoamiseen Jaakon osaamiselle oli selkeästi suuri kysyntä. Jonotusaika hänen asiakkaakseen oli suurimmillaan lähes kaksi vuotta. Tällä hetkellä Jaakko työllistää osa-aikaisesti toisen valmentajan ja siten he pystyvät yhdessä palvelemaan suurempaa asiakaskuntaa.

Personal Trainer Akatemian tiimissä Jaakko tulee toimimaan toisena kouluttajana ravintoasioissa, sekä täydentämään muita osa-alueita omalla vahvalla kokemuksellaan.

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala