fbpx

Liity mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Ilmoittaudu koulutuksiimme alla olevalla lomakkeella. Tulet saamaan sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisäohjeet vuorokauden sisällä. Jatko-koulutukset ja workshopit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kun taas personal trainer -koulutuksen paikat myönnetään hakuprosessilla. Tällöin tulet saamaan ilmoittautumisen jälkeen jatko-ohjeet sähköpostitse. Tutustu huolella koulutuspaikan perumisohjeisiimme ilmoittautumislomakkeen alapuolelta.

ilmoittautuminen pta leveä

Voit nyt ilmoittautua alla olevalla lomakkeella seuraaviin koulutuksiin:

  • Personal trainer -koulutus: aloitus tammikuussa 2022 (lue lisää)

HUOM! Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä vuorokauden kuluessa, muista ensin tarkistaa roskaposti-kansiosi ja tämän jälkeen ole suoraan yhteydessä info@ptakatemia.fi

Ilmoittautumislomake

Pakollinen kenttä *

Myönnetyn koulutuspaikan peruminen:

Kun olet saanut vahvistuksen koulutuspaikastamme ja maksuohjeet varausmaksua varten, sinulle on 14 vuorokauden ajan mahdollisuus perua koulutukseen osallistuminen ilman kustannuksia. Tämän jälkeen veloitamme perumisista varausmaksun (esim. personal trainer -koulutuksessa 1/8 kurssin hinnasta), ellei perumisen syynä ole pakottava este. Mikäli peruminen tehdään alle 14 vuorokautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää veloitamme perumisista 1/4 koulutuksen hinnasta, ellei perumisen syynä ole pakottava este.

Ilmoittautumista tehdessäsi sitoudut noudattamaan näitä perumissääntöjä.