fbpx

Liity mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Personal trainer -koulutuksen paikat myönnetään hakuprosessilla. Ole meihin yhteydessä täyttämällä alla oleva lomake, tai puhelimitse 0400866072 / sähköpostitse jukka@compactfit.com. 

ilmoittautuminen pta leveä

Voit nyt ilmoittautua alla olevalla lomakkeella seuraaviin koulutuksiin:

 • Personal trainer -koulutus: aloitus elokuussa 2022 (lue lisää)

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Kurssi

  Lisätiedot

  Myönnetyn koulutuspaikan peruminen:

  Tulet saamaan ilmoittautumisen jälkeen jatko-ohjeet sähköpostitse. Tutustu huolella koulutuspaikan perumisohjeisiimme ilmoittautumislomakkeen alapuolelta.

  Kun olet saanut vahvistuksen koulutuspaikastamme ja maksuohjeet varausmaksua varten, sinulle on 14 vuorokauden ajan mahdollisuus perua koulutukseen osallistuminen ilman kustannuksia. Tämän jälkeen varausmaksua (personal trainer -koulutuksessa 1/8 kurssin hinnasta), ei lähtökohtaisesti palauteta. Aloitusta voi halutessaan siirtää 12kk ajan.

  Mikäli osallistuminen perutaan alle 14 vuorokautta ennen ensimmäistä koulutuspäivää, veloitamme perumisista 1/4 koulutuksen hinnasta, ellei perumisen syynä ole pakottava este, kuten sairastuminen. 

  Ilmoittautumista tehdessäsi sitoudut noudattamaan perumissääntöjä ja jotta ongelmia syntyisi, hakuprosessin aikana haluammekin varmistua, että tämä on oikeasti sinulle oikea ratkaisu. 🙂 

  Mitä oppilaamme olivat mieltä koulutuksesta?

  Itsensä kehuminen on etenkin meille suomalaisille vaikeampaa kuin yhden käden käsilläseisonta, joten parempi kun päästämme meidän rakkaat oppilaat ääneen. 🙂

  Lue lisää täältä

  Ei se niin vakavaa ole! 😉