Filosofiamme

Tervetuloa Personal Trainer Akatemiaan! Tavoitteemme on tarjota Suomessa käytännönläheistä ja laadukasta koulutusta valmentajille, tuleville ja jo alalla toimiville personal trainereille sekä muille liikunta-alan ammattilaisille. Koimme tarpeelliseksi rakentaa Suomeen uudentyyppisen personal trainer -koulutusohjelman, jonka lisäksi haluamme tarjota lisä- ja jatkokoulutuksia kentältä kuunneltujen toiveiden mukaan.

Jokaisella tiimimme kouluttajalla on monipuolinen ammattitaito ja ymmärrys urheilun ja hyvinvoinnin kentältä. Tiimimme täydentää osaamistaan jatkuvasti koulutuksissa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Haluamme tuoda alan uusimmat tuulet ja opit helposti ja kätevästi teidän käyttöönne!

pta akatemia ydintiimi 2 770pix

PTA:n ydinjoukko Jukka Rajala, Jarno Härkönen ja Jukka Mäennenä

Laatua ja käytännönläheisyyttä

Keskustelu personal trainereiden pätevyydestä on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa. Tulemmekin pitämään huolen siitä, että koulutuksemme ovat korkeatasoisia ja myös vaativia. Koulutuksemme sisällöt laaditaan täyttämään niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin laatustandardit ja vaatimukset (Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY / EHFA Standards).

Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen niin voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja movement-harjoittelun sekä ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin saralla. Koulutuksemme ovat jaettu kaikissa osa-alueissa progressiivisesti syvällisempiin osioihin, joista on mahdollista tarpeen vaatiessa valita myös yksittäisiä osasia oman ammattitaidon kehittämiseen. Kaikki kouluttajat ovat alallaan Suomen huippuja ja palavat halusta välittää tietotaitoaan eteenpäin:

”Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista osaamista ja välittää tämä hyvin koostettuna selkeänä pakettina. Kokonaisuuksien hahmottamien, asioiden yhdistely ja ymmärtäminen tuovat oikeita tuloksia”, Jukka Rajala, PTA-pääkouluttaja

Koulutuksen tulee tarjota vahvat eväät niin teorian kuin käytännönkin puolelta. Tämän takia olemme panostaneet laajoihin ja monipuolisiin käytännön harjoituksiin:

”Perinteisen voima- ja kestävyysharjoittelun rinnalla merkittävässä osassa ovat mm. toiminnallisen harjoittelun, kehonpainoharjoittelun, painonnoston ja kahvakuulan, sekä liikkuvuusharjoittelun uusimmat tuulet, mikä tekee kokonaisuudesta ainutlaatuisen”, Jarno Härkönen, PTA-pääkouluttaja

Uusin tutkimustieto, kouluttajien jatkuva oman osaamisen kehittäminen kansainvälisten huippuvalmentajien opeissa ja koko tiimin aktiivinen rooli valmennus- ja koulutustyössä ympäri Suomea luo ainutlaatuiset edellytykset koulutukselle, jollaista Suomessa ei ole vielä nähty:

”Vanhat toimintamallit ovat juurtuneet syvälle. Me haluamme tuoda kuitenkin liikunta-alan kentälle uusia toimintamalleja, uusimman tiedon ja osaamisen kaikkien saataville. Teemme työtämme intohimoisesti ja se varmasti välittyy jokaiselle”, Jukka Mäennenä, PTA-pääkouluttaja

Tiimimme jäsenet ovat kouluttaneet jo lukemattoman määrän liikunta-alan osaajia Suomessa ja saaneet työstään todella positiivista palautetta. Liity sinäkin kanssamme liikunta-alan edelläkävijöiden joukkoon!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala