fbpx

Visio

Aloitettuamme koulutukset tammikuussa 2016, Personal Trainer Akatemia vakiinnutti nopeasti paikkansa Suomen koulutuskentällä. Ainutlaatuisen tarjontamme ansiosta olemmekin saaneet oppilaiksemme paljon jo alalla työskenteleviä valmentajia (mm. joukkueurheilu, kamppailulajit, uinti ja CrossFit), fysioterapeuttaja, lääkäreitä, hierojia ja muun muassa joogaopettajia. Halusimme erottua tiimimme erityisosaamisella ja sen olemme onnistuneet tuomaan kiitettävin arvosanoin käytäntöön!

Olet ehkä etsimässä paikkaa, jossa pääsisit oppimaan uutta ja löytämään jopa oman kutsumuksesi. Jos sinulla on palava halu kehittää itseäsi valmentajana ja tuoda iloa, terveyttä, sekä uudenlaista näkökulmaa monipuolisesta liikkumisesta itsesi lisäksi myös muille ihmisille, olet löytänyt oikean paikan. Lämpimästi tervetuloa Personal Trainer Akatemiaan!

pta akatemia ydintiimi 2 770pix

PTA:n ydinjoukko Jukka Rajala, Jarno Härkönen ja Jukka Mäennenä

Muutos pelottaa ja paikalleen jähmettyminen maksaa. Tästä meillä jokaisella on kokemusta ja jotta saisimme rohkaistua alalle hakevia laskien kynnystä ottaa se tärkein ensiaskel, me päätimme olla muutakin kuin pelkkä koulutusorganisaatioa. Me olemme ennenkaikkea kumppani, joka auttaa jokaista kanssamme matkaa taittavaa löytämään heidän oman päämääränsä! Oppilaamme saavat koulutuksestamme kaiken sen perusopin, jolla pystyvät lähteä seuraamaan omaa kutsumustaan, luoden siitä itsensä näköisen. Vahvan tukiverkoston avulla muutos ei olekaan enää niin pelottava, jolloin luotto omaan tekemiseen ei ihan pienestä murene. Uskomme toimivan yhteisön olevan tehokkain tapa menestyä liikunta-alalla. Sen vuoksi tarjoamme oppilaillemme apua kaikessa menestymiseen liittyvässä, jonka me olemme pitkään alalla toimineina oppineet kantapään kautta. Ei tarvitse suunnistaa sokeana!

Käytännönläheinen ja laadullisesti tinkimätön koulutuksemme soveltuu tuleville ja jo alalla toimiville personal trainereille sekä muille liikunta-, sekä kuntoutusalan ammattilaisille. Saamamme palautteen mukaan olemme onnistuneet tässä kiitettävin arvosanoin ja jatkossa aiomme laittaa itsemme yhtä suuresti likoon sen puolesta, jotta jokainen oppilaamme saa laadukkaan opetuksen lisäksi tarvitsemansa tuen ja turvan.

Etsitkö yhteisöä, jossa ajatellaan avarakatseisesti erilaisiin lähestymistapoihin ja josta löytyy erityisosaamista, josta ammentaa oppia, sekä inspiraatiota?  Personal Trainer Akatemian ehdoton valttikortti on kouluttajatiimimme, josta löytyy erityisosaamista monelta eri osa-alueelta. Kouluttajinamme toimivat suurta arvostusta niittäneet alan ammattilaiset, joiden laaja-alainen ammattitaito ja ymmärrys monipuolisesta liikkumisesta, huippu-urheilusta, hyvinvoinnista, sekä ravitsemuksesta luovat kokonaisuuden, jollaista ei muualta löydy. Tiimimme halu täydentää osaamistaan kouluttautumalla niin kotimaassa kuin ulkomailla ja yrityksemme kyky tuoda uudet opit nopeasti koulutusohjelmaaamme, takaavat sen että pystymme tarjoamaan uusimpaan näkemykseemme perustuvaa opetusta nyt ja tulevaisuudessa.  Seuraamme alalla tapahtuvia muutoksia ja haluamme tuoda alan uusimmat tuulet, sekä opit helposti ja kätevästi käyttöösi.

Haluatko elättää itsesi tekemällä asioita, joka olisi sinulle muuta kuin pelkkä työ? 

Alalla pärjääminen vaatii moniosaamista jo pelkästään työn luonteen vuoksi ja lisäksi moni valitsee yrittäjyyden, jolloin myös liiketalouden perusteet tulee ymmärtää. Uskomme siihen, että tällä alalla pärjätäkseen tulee löytyä vahva palo itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja tämä on mahdollista, kun omaa kyvyn nähdä asioita useista eri näkökulmista. Personal Trainer Akatemian yksi tärkeimpiä tavoitteita on saavuttaa henkilöitä, joilla on aito halu valmentamiseen ja opettamiseen.

Perustutkintomme luo tärkeän pohjan, jonka päälle omaa ammattitaitoa lähdetään rakentamaan. Oppilaamme voivat syventää osaamistaan erilaisten jatkokouluttautumisten avulla, luoden näin itsensä näköisen kokonaisuuden. Oman osaamisen syventäminen on elinikäinen matka, joka vaatii aitoa sisäistä motivaatiota ja sitä vaaditaan jo ennen kuin todellinen työskentely alalla on edes alkanut. Itsensä kehittäminen ei ole läpihuutojuttu, kuten eivät ole yksikään viikonlopuistamme. Ne vaativat sinulta ennenkaikkea henkistä jaksamista, sillä uuden oppiminen ja opittujen asioiden sisäistäminen vaativat energiaa. Hetken nautinnon sijasta me tarjoamme mahdollisuutta kestävään arvoon, josta ammennat menestystä vuosikymmenienkin kuluttua!

Tarvitset kumppanin, joka tekee oman osuutensa kaikkensa antaen alusta loppuun! Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen niin voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelun, kuin myös ravinnon, sekä henkisen hyvinvoinnin saralla. Tiimimme vuosikymmenten osaaminen on jokaisen oppilaamme käyttävissä ja näin heistä tulee myös osa tarinaamme. Koulutuksemme sisällöt on laadittu täyttämään kaikki vaadittavat laatustandardit ja vaatimukset (Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY / EHFA Standards).

”Haluamme tarjota yhteisön, jossa voit kehittää itseäsi häpeämättä heikkouksia ja omista vahvuuksista nauttien. Tarjoamme kaiken osaamisemme hyvin koostettuna, selkeänä pakettina oppilaillemme. Perusteiden vahva hallinta, kokonaisuuksien hahmottaminen, kyky yhdistää asioita ja ymmärtää niiden vaikutukset, ovat väylä optimaalisiin tuloksiin. Tee töitä sen eteen, jotta erottuisit massasta ja tee se tavalla, josta hyötyvät myös jokainen kollegasi!”– Jukka Rajala, Personal Trainer Akatemian perustaja ja kehonpainoharjoittelun suunnannäyttäjä Suomessa

Millainen sinä olet oppijana? Kaipaatko aikaa sisäistää näkemääsi ja kuulemaasi, vai haluatko päästä kokoilemaan itse? Koulutuksemme tarjoaa vahvat eväät teorian ja käytännön puolella. Lähiopetuspäiviemme painoarvo on vahvasti käytännön opettelussa, jonka osuus koulutuksesta onkin selkeästi Suomen kattavin! Noin 50% koulutusviikonlopuista vietetään käytännönharjoitteiden parissa ja tämän tukena sinulla on erittäin laaja teoriasisältö kattavine videopankkeineen. Näin saamme kaiken mahdollisen potentiaalin irti yhdessä vietetystä ajasta ja teoreettinen osaaminen saa vahvistusta yhdessä opitusta käytännön kokemuksesta!

”Perinteisen voima- ja kestävyysharjoittelun rinnalla merkittävässä osassa ovat mm. toiminnallisen harjoittelun, kehonpainoharjoittelun, painonnoston ja kahvakuulan, sekä liikkuvuusharjoittelun uusimmat tuulet, mikä tekee kokonaisuudesta ainutlaatuisen”, Jarno Härkönen, PTA:n perustaja ja liikunta-alan moniosaaja

Arvostatko omakohtaista kokemusta vai ns. Evidence based – tietoa?Uusin tutkimustieto, kouluttajien jatkuva oman osaamisen kehittäminen ja koko tiimin aktiivinen rooli valmennus- ja koulutustyössä ympäri Suomea luovat ainutlaatuiset edellytykset koulutuksen jatkuvaan kehittymiseen.

Tieto lisääntyy jatkuvalla tahdilla, eikä haastavinta ole enää sen löytäminen, vaan sen sisäistäminen ja kokonaisuuden ymmärtäminen. Pelkkä tiedon kerääminen ei riitä, kuten ei omiin fiiliksiin tukeutuminenkaan. Tarvitaan molempia, jotta oma ammattilaisen intuitiosi toimisi tehokkaasti ja tarkasti. Valmentajan tärkein tehtävä on osata tulkita valmennettavaansa oikein. Sen saavuttamiseksi ei riitä teoreettinen osaaminen. Se vaatii oman henkilökohtaisen osaamisen lisäksi vuosien työtä ja kykyä pitää oma vastaanottokyky herkkänä!

”Vanhat tavat ovat juurtuneet syvälle. Me haluamme tuoda kuitenkin liikunta-alalle uusia toimintamalleja, uusimman tiedon ja osaamisen kaikkien saataville. Itsensä kehittäminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja tieto on nykyään kaikkien saatavilla. Meidän tehtävämme on tarjota parasta mahdollista opetusta ja tukea oman sisäisen ammattilaisen löytämisessä. Teemme työtämme intohimoisesti ja se varmasti välittyy jokaiselle”, Jukka Mäennenä, PTA-pääkouluttaja ja voimaharjoitteluexpertti

Mietitkö pärjäämistä kilpaillulla liikunta-alalla? Tiimimme jäsenet ovat tehneet kukin useita vuosia töitä alalla ja jokaisen menestymisen taustalta löytyy kovan työn lisäksi erikoistuminen. Oli se sitten voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, painonnosto, tai jooga.

Olemme kouluttaneet lukemattoman määrän liikunta-alan osaajia Suomessa ja saaneet työstämme poikkeuksetta positiivista palautetta, josta erityisen tärkeä yksittäinen asia on ollut se, että olemme pystyneet tarjoamaan jotain sellaista, josta oppilaamme ovat voineet lähteä ammentamaan omaa erityisosaamistaan erottuen muista alalla toimijoista. Uuden kehittäminen ei vaadi jotain mitä kukaan muu ei ole tehnyt aikaisemmin. Uuden kehittäminen on kyky nähdä yksityiskohtia, jotka ovat ehkä muilta jääneet pienempään arvoon. Sen vaatimuksena on itsestään lähtevä palava halu kehittyä perusteissa ja löytää uusi näkökulma asioihin. Menestyminen ei synny seuraamaalla mitä muut tekevät, vaikka trendeistä onkin hyvä olla tietoinen. Luomalla hyviä kontakteja, saat ympärillesi toimivan verkoston, jonka avulla on paljon helpompi saavuuttaa haluamansa. Kehittämällä alaa, parannat myös mahdollisuuksia omaan menestymiseen

Liity kanssamme liikunta-alan edelläkävijöiden joukkoon ja ole osa muutosta!

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala