fbpx

Personal Trainer Akatemia ja UniSport aloittavat yhteistyön tammikuussa 2017

Personal Trainer Akatemian yksi isoista tavoitteista on rakentaa Suomen personal trainer –alasta aidosti varteenotettava vaihtoehto itsensä työllistämiseen. Tämä vaatii hyvän koulutustason lisäksi saumatonta yhteistyötä kouluttajien, valmistuvien oppilaiden (tulevien personal trainereiden) ja liikunta-alalla työllistävien tahojen kanssa.

PTA-tiimi 770pix matala

PTAkatemian perustajakolmikko: Jukka Mäennenä, Jukka Rajala ja Jarno Härkönen

Personal trainerin työ on vaikuttamista! Valmennuksen toteutustapoja on monia: yksilö-, pienryhmä- ja jopa tuoreena tulokkaana verkkovalmennus. Kukin valmentaja tuo omassa työssään omat vahvuutensa esiin, mikä synnyttää monipuolista tarjontaa, josta palveluita etsivät suomalaiset voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Verkostoituminen ja sellaisen työyhteisön löytäminen, joka motivoi itsensä kehittämiseen, on elinehto myös alan kehittymiseen.

Monelle aloittavalle personal trainerille on äärimmäisen tärkeää päästä töihin sellaiseen liikunta-alan yritykseen, jossa hän pääsee ennen kaikkea valmentamaan. Työehtojen tulee olla reilut ja työhön motivoivat. Hyvälle laadulle tulee antaa aikaa, sillä valmentaminen ei ole liukuhihnatuote! Kun yhteistyö rakentuu kunnioituksesta ja luottamuksesta, hyötyvät siitä valmennuksen ostanut oppilas, valmentaja ja työnantaja.

Personal Trainer Akatemia haluaa tarjota oppilailleen mahdollisimman turvallisen tien työllistymiseen. Tämän vuoksi olemme tarkkoja yhteistyökumppaneistamme. Tammikuussa 2017 alkava yhteistyö UniSportin kanssa tulee tarjoamaan Personal Trainer Akatemista valmistuville personal trainereille mahdollisuuden astua suoraan työympäristöön, jossa valmentajan työkuva muodostuu ennen kaikkea valmentamisesta ja joka motivoi itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Yhteistyöllä haluamme varmistaa, että tehdystä työstä saadaan asiallinen korvaus ja työtahti on itse määrättävissä. Hyvän verkoston ansiosta valmentajalla on mahdollisuus rakentaa itselleen turvattu taloudellinen tilanne, kehittyä valmentajana ja luoda nimeä kilpaillulla alalla.

unisport-logo

Hyvien esimerkkien kautta koko ala tulee kasvamaan ja arvostus personal trainereita kohtaan tulee nousemaan sille tasolle kuin sen tulisi olla. Suomi tarvitsee lisää ammattitaitoisia valmentajia, jotka ovat valmiit tekemään kaikkensa pärjätäkseen tällä haastavalla alalla! Personal Trainer Akatemia ja Unisport tulevat näyttämään hyvää esimerkkiä siitä, miten kunnioittava yhteistyö kantaa kaikkein parhaiten hedelmää!

Tutustu Unisportin kattavaan tarjontaan osoitteessa www.unisport.fi

Jos olet puolestasi kiinnostunut personal trainerin työstä, seuraava personal trainer –koulutuksemme alkaa 14.tammikuuta 2017.

Lue lisää koulutuksestamme ja ilmoittaudu mukaan: Personal trainer koulutus


Categories: Blogi

Post Your Thoughts