fbpx

Joni Jaakkola PTAkatemian tiimiin!

Meillä on ollut ilo ja kunnia saada mukaan tiimi

Personal Trainer Akatemian tiimi saa timanttista vahvistusta, kun mukaan kelkkaamme liittyy liikunta-alan huippuosaaja ja Optimal Performancen nokkamiehenäkin tunnettu Joni Jaakkola!

Joni jakaa kanssamme samat vahvat visiot liikunta-alan ja valmennuskentän kehittämisestä Suomessa, kuin mitä me olemme Personal Trainer Akatemiassa halunneet alusta asti viedä eteenpäin. Ammattitaitoisuus, avarakatseisuus, avoimuus ja positiivinen ote asioihin heijastuu kaikessa Jonin tekemisessä. Nämä ovatkin avainarvoja kouluttamillemme personal trainereille ja näitä arvoja tulemme vahvasti vaalimaan myös tulevilla kursseillamme.

Jonin erityisvahvuuksina valmennuksen lisäksi ovat mm. liikunta-alan liiketoiminnan kehittäminen, oman brändin luominen ja vahvistaminen, sekä some-markkinointi. Liittyessään mukaan vahvistamaan tiimiämme hän tulee jakamaan tätä tietotaitoa jo syksyllä alkavalla personal trainer -kurssillamme.

Personal Trainer Akatemia on kouluttanut aktiivisesti liikunta-alan edelläkävijöitä tammikuusta 2016 lähtien ja kursseillemme on osallistunut mm. OTM-fysioterapeutteja, joogaopettajia, Crossfit-valmentajia, kilpaurheilijoita, kamppailulaji-valmentajia, lääkäri ja sairaanhoitajia, sekä monipuolisesta liikkunnasta innostuneita aktiivisia harrastajia. Saamamme palaute niin koulutuksesta kuin kouluttajistamme on ollut erinomaista.

Jonin lisäksi valmennuskaartistamme löytyy todella vahvoja ammattilaisia, joiden oppeja pääset ammentamaan koulutuksissamme. Joten liity sinäkin mukaan meidän yhteisöömme ja hae mukaan syksyllä alkavalle personal trainer -kurssillemme!


Terveisin PTAkatemian perustajajäsenet

Jukka Rajala, Jarno Härkönen ja Jukka Mäennenä

PTA-studio Ilmoittaudu koulutuksiin matala

Categories: Blogi

Post Your Thoughts